Rødby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 16. august 2020

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 16. august 2020

DR1

00:05  

Mordene i Brokenwood IV (3:4)
Mordene i Brokenwood IV (3:4) Philip Hendersens høst er slået fejl. Da han beskylder sin nabo for at have forgiftet marken, kommer de to op at toppes. Næste dag findes Philip død - offer for en ukendt gift. Det bliver en sag for Mike Shepherd, der snart må konstatere, at der er andre end Philips nabo på listen over mistænkte.

01:35  

Lewis: Soning
Lewis: Soning Rachel Mallory, mor til to og tilsyneladende lykkeligt gift, findes hængt i sit hjem. Lewis nægter at tro, at der er tale om selvmord, så han beslutter sig for at efterforske sagen som en mordsag - stik mod alle ordrer. Et meget usædvanligt forhold mellem to vennepar viser sig at være nøglen til gådens løsning. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Hugh Mallory: James Wilby. Instruktion: Dan Reed.

03:10  

Hammerslag 2018 (11)
Hammerslag 2018 (11) Hammerslag slår i aften dørene op til tre boliger i Østjylland, der allesammen på den ene eller anden måde appellerer til førstegangskøberne. Vi starter med en charmerende gammel lejlighed, der ligger lige i hjertet af et af Aarhus' mest populære kvarterer, nemlig Frederiksbjerg. Området er et sandt mekka af alt det, førstegangskøberen elsker ved at bo i byen. Derefter står den på klassisk rækkehus i et forstadskvarter til Aarhus, og vi slutter af med en arkitekttegnet familievilla i satellitbyen Hornslet, der ligger en kort køretur fra Smilets By. Vært: Christian Degn

03:55  

Guld i Købstæderne - Ribe II
Guld i Købstæderne - Ribe II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer med den særlige købstadsstatus. I sæsonens sidste program gælder det Ribe. På det gamle rådhus står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere de medbragte klenodier, arvestykker og antikviteter. Denne gang sætter de bl.a. pris på en af Wegners populære Bamsestole og en helt unik figur fra Den Kongelige Porcelænsfabrik. Cecilie Nielsen, programmets vært, cykler også ud og får de gode lokalhistorier. Bl.a. hører hun om opførelsen af byens meget markante domkirke, der var Danmarks mest moderne kirkebygning, da den blev opført. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere dyster om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang ryger prisen helt i top på to malerier af Paul Fischer og en sølvske designet af Thorvald Bindesbøll.

04:55  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Dage i haven (5:9)
Dage i haven (5:9) Haveholdet bygger en spa med ildsted, fodbad og badeafdeling på svævende trædæk. Gartneren John Taylor og Pernilla Månsson Colt redder sidste års sommerblomster og planter chokoladeblomster. Indretningsarkitekten Malin Persson viser, hvordan man laver sin egen kombucha. Mens Tareq blæser på sæsonens helsetema og byder på skånsk gilde.

06:30  

Alene i vildmarken USA III (10:12)
Alene i vildmarken USA III (10:12) Det barske landskab i Patagonien danner ramme om det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Sulten begynder for alvor at være en udfordring for nogle af deltagerne. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

07:15  

Alene i vildmarken USA III (11:12)
Alene i vildmarken USA III (11:12) Det er dag 35 i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone, der udspiller sig i Patagonien.Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:05  

Venus i pels
Venus i pels Thomas har netop holdt audition til et teaterstykke. Han er skuffet over kandidaternes lave standard, da Vanda blæser ind på scenen. Vanda er grov og idiotisk, men da Thomas lader hende få en chance, står han pludselig står over for en forvandlet kvinde. Vanda kender rollen indgående og kan alle replikkerne. Prøven bliver mere og mere intens, og Thomas' fascination udvikler sig til en ren besættelse. Medvirkende: Emmanuelle Seigner og Mathieu Amalric. Instruktion: Roman Polanski.

01:40  

Bøger, der gør en forskel: Mathilde Walter Clarks "Huset ud
Bøger, der gør en forskel: Mathilde Walter Clarks "Huset ud Det er nogle af emnerne i Mathilde Walter Clark filosofiske essays. De store emner belyses gennem farverige anekdoter om en gravplads, hvor knoglerne stikker op af jorden og en gorillastatue, der bliver malet lyserød. Anekdoterne blander sig med personlige erindringer om sommerferier i USA, der ender i grumme historier om seriemordere. Vært Maria Månson taler med forfatteren, litteraten og giver ordet til læserne.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (26)
Søpapegøjernes ø II (26)

05:10  

Rita og Krokodille - Halloween
Rita og Krokodille - Halloween Rita og Krokodille forbereder Halloween. Rita klæder sig ud som heks og Krokodille skal være en kat. En RIGTIG kat som spinder og siger mjav. Krokodille er den dårlig kat og så får de ingen slik. Men Rita er en RIGTIG heks og hun har en løsning. Hun fortryller ham.

05:15  

Inui (5)
Inui (5)

05:20  

Masha og Bjørnen (3)
Masha og Bjørnen (3) Et nyt nummer

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (1)
Ramasjang Mysteriet V (1) Hvem har brug for en masse værktøj? Det er det store spørgsmål i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Finn Falks værkstøjskasse er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Kristian kommer på hårdt arbejde i dag, men heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ella Marie.

06:00  

Rasmus Klump (22)
Rasmus Klump (22)

06:15  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

06:20  

Luk op Luk i - FORELSKET
Luk op Luk i - FORELSKET Har Thomas fået feber? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være forelsket.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:45  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

06:55  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris III (11)
Gurli Gris III (11)

07:05  

Gurli Gris III (12)
Gurli Gris III (12)

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Lars H.U.G. og Finn Falk
Morgensang med Ramasjang | Lars H.U.G. og Finn Falk I dag skal der synges store klassikere, når SIlja har besøg af Lars H.U.G og selveste Finn Falk fra Ramajetterne. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Stop! (2)
Stop! (2) Klaras far har bagt nogle virkelig gode boller til hendes navnedag. Klara vil gerne spise dem med det samme, men far siger, hun må vente til i morgen. Hvis bare Klara kunne gøre, så det blev i morgen nu...

07:30  

Emil og grisepjokket
Emil og grisepjokket Emil er en klog dreng. Da han kommer til auktion, bruger han sine sparepenge til mange nyttige ting. Og han hjælper Line, da hun får tandpine. Men selv er han mest glad, da han får en gris. Manuskript: Astrid Lindgren. Medvirkende: Jan Ohlsson, Lena Wisborg, Allan Edwall, Emy Storm, Björn Gustafson, Maud Hansson. Instruktion: Olle Hellbom. Svensk/tysk film fra 1972.

 
DR1

10:15  

Taggart: Hjælpelinjen
Taggart: Hjælpelinjen Da Derek McGrath findes død i sin parkerede bil, tyder alt på, at han har taget sit eget liv. McGraths kone nægter dog at tro på, at hendes mand kunne finde på at begå selvmord - ikke mindst fordi han arbejdede på en hjælpelinje for selvmordstruede. Det bliver en sag for Taggart-holdet, der vender søgelyset mod hjælpelinjens øvrige medarbejdere. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Ian Madden.

11:25  

Taggart: Bortførelsen
Taggart: Bortførelsen Da en ung kvinde bliver bortført, bliver Matt Burkes team kontaktet af det kendte spiritistiske medium Clare Vorland, der hævder, at hun kan hjælpe med at opspore pigen. Burke er overbevist om, at Clare er en fupmager, men da hun forsyner politiet med vigtige spor, må han spørge sig selv, om hun måske alligevel har særlige evner. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Adrian McDowall.

DR2

09:00  

Besat af fortiden
Besat af fortiden Frederikke Heicks skuffer bugner af undertøj og kjoler fra 1920-1960. Fra inderst til yderst er hun hver dag iklædt datidens mode; den ene dag som moderne 50'er husmor med torpedo-BH. Og den næste dag som arbejderkvinde fra 40'erne i omsyet herrejakke og "chokoladeunderbukser". Vært Trine Ross træder ind i en tidsmaskine af et klædeskab, og så følger hun med i omklædningsrummet til Frederikke Heicks stort opsatte 1920'er modeshow i København. I serien "Besat af" besøger Trine Ross passionerede samlere over hele landet. Tilrettelæggelse: Lasse Lindhardt Jensen Sendt første gang 09.12.14

09:30  

Den svære kunst (6:6)
Den svære kunst (6:6) Thomas vil gerne undersøge, hvordan kunstnere ser på verden. Han søger hjælp til at komme ind i hovedet på kunstnerne, men måske bliver han en anelse for ivrig: Pludselig står han i underbukser sammen med den vilde kunstnerduo Trollkrem!

10:00  

Grønlandske Boligdrømme (2:4)
Grønlandske Boligdrømme (2:4) Tupaarnaq Kreutzmann Kleist er en bypige fra Sisimiut i Nordgrønland og Aqqioq Kleist er en traditionel fåreholder med sin egen gård i Sydgrønland. De er lige blevet gift og kan se frem til en fælles fremtid på Aaqqioqs gård, i et hus, de selv skal bygge. Når Tupaarnaq flytter til Sydgrønland venter der et helt andet liv end i byen. Der er langt til nærmeste nabo og købmand, så her skal man klare sig selv. Man bygger selv de huse man bor i, og man sørger selv for vandforsyning og elektricitet. Sendt første gang 07.12.2017

10:30  

Arkitektens hjem i udlandet: Julien De Smedt
Arkitektens hjem i udlandet: Julien De Smedt Julien De Smedt er belgier, men sammen med sin tidligere makker Bjarke Ingels, har han bragt nutiden ind i dansk arkitektur. Julien De Smedt arbejder mange steder i verden, derfor han har tre lejligheder. Vi besøger ham i hans taglejlighed i Bruxelles, og vi ser de opsigtsvækkende taglejligheder han har tegnet på Nørrebro i København. Vært: Eva Harlou. Kommentator: Carsten Thau. Tilrettelæggelse: Jan Haugaard.

11:00  

Arkitektens hjem i udlandet: Ulrik Plesner
Arkitektens hjem i udlandet: Ulrik Plesner Ulrik Plesner bor i et hus med plads til sin danske sjæl i Tel Aviv i Israel. Med sine kunstnerforældre og sit berømte navn stod det næsten skrevet at Ulrik skulle være arkitekt - det blev han også - ikke i Danmark som sin grandonkel, den gamle Ulrik Plesner, men i Sri Lanka, hvor han skabte en helt ny stilart, den tropiske modernisme, og siden i Israel, hvor han bl.a. som stadsarkitekt for Jerusalem formåede at redde den Hellige Stad fra motorringgader og højhuse. Vært: Eva Harlou. Kommentator: Carsten Thau. Tilrettelæggelse: Jan Haugaard.

11:30  

Arkitektens hjem i udlandet: Dorte Mandrup
Arkitektens hjem i udlandet: Dorte Mandrup Dorte Mandrup er ikke en redebygger, hun regner ikke med at blive gammel på det samme sted, hvor hun var ung. Hun satser på det midlertidige, det tidsbegrænsede og på at starte nyt - og som arkitekt mener hun ikke at det holder at stille de samme krav til sin egen bolig, som man stiller til de boliger, man bygger for andre.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:00  

Vidundervovsen Vaffel (10)
Vidundervovsen Vaffel (10) Vaffel på besøg

09:10  

Flaskepost fra Stillehavet (12)
Flaskepost fra Stillehavet (12)

09:27  

Hunden Ib - læsser jorden af
Hunden Ib - læsser jorden af

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:50  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:15  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh møder Kragen for første gang og spørger ham, om han vil være hendes ven. Men kan en krage og en ko virkelig være venner?

10:25  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh vil gerne lære at køre på cykel, men Kragen prøver at overbevise hende om, at køer ikke kan cykle.

10:30  

Kasper og Sofie II (14)
Kasper og Sofie II (14) Randi har taget sin hund Laika med i børnehaven. Hun fortæller børnene, at hunden er opkaldt efter den første skabning, som blev sendt ud i verdensrummet. Sofie bliver ked af det, da hun hører historien om rumhunden Laika. Kasper, derimod, vil gerne høre mere om sit favorittema: verdensrummet. Senere på dagen foreslår Kasper, at han og Sofie skal lege opdagelsesrejsende i verdensrummet, men hun vil ikke være med. Sofie siger, at hun hader verdensrummet på grund af Laika. Maria har til sidst held med at overtale hende, og hun er endelig med i legen, men kun hvis de redder rumhunden Basse og får hende trygt hjem til jorden.

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. I dag får far både vand i støvlerne og tæerne i en rottefælde - og så må Emil over i værkstedet!

11:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:45  

Alma flytter på landet (7)
Alma flytter på landet (7) Kan Alma overbevise hendes gamle ven fra byen om at det er fedt at bo på landet?

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en mus spiser spaghetti med kødsovs? Tag med Lille Nørd på musejagt, og se hvem af nørderne der bliver fanget i en kæmpe musefælde.

DR1

12:15  

Jorden set fra rummet (2:4)
Jorden set fra rummet (2:4) Den ligner en blå glaskugle og er essentiel for liv, som vi kender det. Jorden - første gang set fra rummet i 1968, og som satellitter, droner og kameraer nu zoomer helt tæt på. Oplev vores hjem, som du aldrig har set det før, når vi denne gang tager et kig på planetens mønstrede overflade - fra de blege pletter i den australske ødemark til rydninger i regnskoven i Congo. Hvem har lavet dem?

13:15  

Dyreungernes første skridt (2:3)
Dyreungernes første skridt (2:3) Brødre og søstre De første dage i en dyreunges liv er barske og livsfarlige. Fra den australske ødemark til Costa Ricas kyst følger biolog Patrick Aryee med helt tæt på, når dyrebørnene skal lære at overleve i den vilde natur. I dette afsnit ser vi på dyrebørn, der vokser op i en større familie. Det kan være en kamp af overleve i en søskendeflok, men alligevel er de dyrearter, der vokser op med brødre og søstre også dem, der klarer sig bedst.

14:10  

Guld til Danmark - Lasses OL-triumf (3:3)
Guld til Danmark - Lasses OL-triumf (3:3) OL i London 2012. Om få timer kan Lasse Norman Hansen sikre sig karrierens største triumf. Han er kun 20 år gammel. Hjemme i Danmark følger hele Lasses familie og venner hans kamp for det olympiske guld på cykelbanen.

14:40  

Nak & Æd - en råbuk på Djursland (7:8)
Nak & Æd - en råbuk på Djursland (7:8) Det er sommer i Danmark. Jørgen har taget husdyr med i lejren. Men ikke for at spise dem - forhåbentligt. For denne gang er det råbukken, der skal nedlægges. Men ikke som de plejer at gøre det, for hjælperen Niels har en helt særlig plan. Det er derfor med en vis skepsis, at de to kammesjukker drager af sted på jagt. Heldigvis står humøret lige så højt som solen på himlen.

DR2

12:00  

Modekoder - Chris kigger på ben (1:3)
Modekoder - Chris kigger på ben (1:3) Vært Chris Pedersen kigger på de signaler vi sender med vores tøj og snakker med dem som ikke lader sig diktere af moden. Jørgen Leth, Sydney Lee, Jacob Holdt, Lucy Love, Topgunn og Gene Simmons medvirker. Sendt første gang 07.08.2013

12:30  

Rick Steins vej til Mexico (3:7)
Rick Steins vej til Mexico (3:7) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Rick siger farvel og tak til USA på en traditional amerikansk diner, før han passerer verdens travleste grænseovergang fra San Diego til Tijuana for at begynde sit mexicanske eventyr. Han spiser tortilla og burritos og frisk fisk og besøger Valle de Guadalupe, Mexicos bedst bevarede hemmelighed hvad angår god vin og et eminent køkken.

13:30  

Vejen er lang - Kvindehus og ligeløn (2:4)
Vejen er lang - Kvindehus og ligeløn (2:4) Femø-lejrens succes fører i 1971 til rødstrømpernes besættelse af et forladt hus i København. Snart summer landets første kvindehus af aktiviteter. Nu gælder det ligeløn! Rødstrømperne nægter at betale fuld billetpris i busser, når de kun tjener 80% af mænds løn. De kaster ligelønskager ud over Folketinget. Aktion følger på aktion. Side-løbende oplever vi i tilbageblik de engelske suffragetters vilde aktioner for stemmeret og myndiggørelse. En af de medvirkende, nydanske kvinder fortæller, at i dag er der ikke noget, der hedder myndig i arabisk kultur. Instruktør: Mette Knudsen Sendt første gang 14.09.2016

14:00  

Gudstjenester
Gudstjenester Med Laugesen i Skagen Kirke 1:3. Lyset strømmer ind i den store kirke, mens motetkoret lader tonerne svæve i rummet. Sognepræst og forfatter Kristian Ditlev lader metaforerne få frit løb i prædiken. Anders Laugesens gæst, forfatteren Jens Christian Grøndal, fortæller om sin oplevelse af at være til gudstjeneste i det store og lyse kirkerum, der med sin helt særlige udsmykning af arkitekten Thorvald Bindesböll. Rikke Kursch og Jette Plougheld er på orgel og klaver til salmerne: Guds menighed, syng for vor skaber i løn, DDS 1, Den grund, hvorpå jeg bygger, DDS 666, Guds igenfødte, ny-levende sjæle, DDS 492, Den bedste tid på året KS 930.

14:45  

Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen (1:3) - Skabel
Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen (1:3) - Skabel Holger Bech skal bruge en blyant, en glaskugle og et skakbræt til at forklare big bang og skabelsen af det univers vi kender i dag. Tag med på en kosmisk rejse i universet, fra den spæde begyndelse med Big Bang, liv og molekyler til armageddon og verdens ende, når den 78-årige professor i højenergifysik, Holger Bech, fortæller sin version om 'Teorien om det hele'. Du skal lære hvornår stjerner og planeter fødes og om sorte perler, der flyver gennem universet og som måske rammer os en dag. Sendt første gang 27.12.2019

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

12:50  

TV AVISEN for dyr - Heste-hårmode (7)
TV AVISEN for dyr - Heste-hårmode (7) Hvilken frisure er moderne blandt heste? Pjuske sender reporteren Stefan ud på en rideskole, for at snakke med hestene om årets hestehårmode. Der er også godt nyt til alle fluer, som keder sig. Fluen Funny Finn har nemlig et godt tip til hvordan man kan lave fluefis og have det sjovt. Pjuske interviewer også Boogie, som har vundet guldfiskenes store glemmekonkurrence, og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

12:55  

Didrik Drage (4)
Didrik Drage (4)

13:10  

Kika og Bob (17)
Kika og Bob (17) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Morten Skildpadde II (17)
Morten Skildpadde II (17)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Julemandens søn (13)
Hr. Skægs hotel - Julemandens søn (13) Hr. Skæg får besøg af en ung mand fra Grønland, som ikke ved, hvad han vil være, når han bliver stor. Hans far er selveste julemanden, men den unge mand har ikke lyst til at overtage farens virksomhed. Hr. Skæg må hjælpe ham med at finde ud af, hvad han er god til.

14:00  

Brillebjørn (13)
Brillebjørn (13) Norsk dramaserie. Max er ude at lege med sin fodbold. Da bolden springer langt og triller ned af den skumle kældertrappe, tør Max ikke hente den.

14:05  

Alfons Åberg (5)
Alfons Åberg (5) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline I dag er det dragevejr! Men da Sofus holder fast i dragesnoren, flyver han væk! Pludselig havner han nede i vandet, hvor han møder én, der synger: "Bim, Bam, Busse, jeg er en haletudse!" , og det er en rigtig god sang!

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus er en lille kat, som slet ikke bryder sig om selvglade haner .....

14:45  

Ridderprinsessen Nella (7)
Ridderprinsessen Nella (7)

DR1

15:40  

Vera: Beskidt
Vera: Beskidt Den unge rengøringsmedhjælper Luke Sumner findes død i en fodgængertunnel tæt på sit hjem. Det står hurtigt klart, at Luke blev ramt af det dræbende slag mange timer inden han faldt om. Nu er det op til Vera at kortlægge den unge mands sidste tid og finde hans morder.

17:10  

Kyst til kyst - Østjyllands kyst (3:8)
Kyst til kyst - Østjyllands kyst (3:8) Dansk programserie om eventyr, hemmeligheder og glemte historier langs de danske kyster. Hver episode viser Danmark til lands, til vands og i luften som det aldrig før er set på dansk tv. I dagens program er vores ekspertværter taget til området omkring Århus og Djursland. Biolog Anders Drud kommer helt tæt på havets kæmper, containerskibene, og deres betydning, når de anløber en af verdens vigtigste havne - Århus Havn. Botaniker Flemming Rune stifter nærmere bekendtskab med den livsfarlige tjære, lokale fiskere brugte til garn. Biolog og eventyrer Line Friis Frederiksen sejler på krebsejagt med dansk stjernekok. Og geograf Mai Maskell måler Danmarks dybeste sted, som har stor indflydelse på skibstrafikken. Sendt første gang 27.06.11

DR2

15:05  

Alle hader feminister (2:5)
Alle hader feminister (2:5) I Danmark er det totalt lige meget om du er ufaglært eller ingeniør - som kvinde tjener du mindre end en mand, meget mindre. Ane undersøger hvad konsekvensen vil være, af at få det barn, hun ønsker sig, i et land, der ikke belønner mødre.

15:35  

Da Danmark blev flettet sammen (2:4)
Da Danmark blev flettet sammen (2:4) Det var franske ingeniører, der lærte os at bygge lige hovedveje. Vi tager på roadtrip på den vigtigste, Hovedvej 1, der går fra København til Esbjerg. Selv om den er lidt glemt i forhold til motorvejen, er der rigeligt at se på. Og så tager vi franskmændenes lige linjer videre til et internationalt niveau og ser på Fugleflugtslinjen - den visionære transportåre mellem Hamburg og København, der havde en svær fødsel.

16:05  

Kejsergravens makabre hemmeligheder
Kejsergravens makabre hemmeligheder Qin Shi Huang var Kinas første kejser. En visionær og nådesløs mand, der forenede syv fjendtlige stater og grundlagde Kina. I dag er hans grav en af vor tids mest kendte arkæologiske sensationer, som dækker 57 kvadratkilometer og gemmer på grusomme fund. Tag med eventyreren Albert Lin, når han udforsker gravkomplekset og afslører de forfærdelige hemmeligheder, der ligger skjult i dybet.

17:35  

Den skyldige
Den skyldige Politibetjenten Asger Holm besvarer et 112-opkald fra en kidnappet kvinde. Da forbindelsen pludselig bliver afbrudt, starter en nervepirrende jagt på kvinden og hendes kidnapper. Med telefonen som eneste redskab kæmper Asger imod tiden for at redde kvinden. Men snart viser det sig, at forbrydelsen er større, end Asger først troede og hans egen situation er ved at få sagen yderligere ud af kontrol. Medvirkende: Jacob Cedergren m.fl. Manuskript og instrukton: Gustav Möller. Foto: Jasper Spanning. Musik: Carl Coleman, Caspar Hesselager. Produktion: Nordisk Film/SPRING i samarbejde med bl.a. New Danish Screen og DR.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (34)
Gurli Gris VII (34)

15:15  

Gurli Gris VII (35)
Gurli Gris VII (35)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Modsætninger mødes

16:35  

Paw Patrol (16)
Paw Patrol (16) Vovserne redder badedagen + Cirkushundekunster

17:00  

Rasmus Klump (23)
Rasmus Klump (23)

17:10  

Rasmus Klump (24)
Rasmus Klump (24)

17:25  

Grumme rim (2:2)
Grumme rim (2:2) Baseret på børnebøgerne af Roald Dahl. Jack vokser op med et godt øje til naboen Askepot. Men hun har kastet øjnene på prinsen til ballet, og Jack bliver distraheret af en kæmpe bønnestage for enden af haven. Vil de finde den ægte kærlighed?

17:55  

Tre venner (6)
Tre venner (6) Mors nye kæreste har fødselsdag, så de skal have gæster hjemme hos Anne. Anne pakker en død mus ind som gave, og tænker, at han vil være sej, hvis han kan lide den.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Jorden set fra rummet (3:4)
Jorden set fra rummet (3:4) Den ligner en blå glaskugle og er essentiel for liv, som vi kender det. Jorden - første gang set fra rummet i 1968, og som satellitter, droner og kameraer nu zoomer helt tæt på. Oplev vores hjem, som du aldrig har set det før, når vi ser nærmere på vores farverige planet - fra rapsen, der blomstrer og dækker Kina i gult til havet, der lyser som et diskotek om natten.

20:00  

Familien Löwander III (1:8)
Familien Löwander III (1:8) Stockholm, maj 1968. Nina og hendes datter Christina forbereder åbningen af Ninas natklub i restauranten DK's gamle lokaler. Ninas bror Peter og hans kone Ester driver natklubben Royal, og de føler, at Nina kopierer deres koncept. Christina forsøger også at invitere Calle, selv om han ikke har haft kontakt med Nina i mange år.

DR2

19:00  

Sexobjekt (1:4)
Sexobjekt (1:4) 'Vil de være venlig at tage tøjet af. De må holde op med at være genert'. Sådan formaner doktor Petersen den unge Lillian i publikumssuccesen 'Uden en trævl' fra 1968. Hun bliver spillet af 21- årige Anne Grete Nissen, der optræder nøgen i kunstens tjeneste - uden at vide at det skulle blive karrierens største benspænd - for man kan åbenbart ikke blive taget seriøst, når folk har set en uden tøj på. slutningen af 1960erne følte vi os både lige og frie i Danmark. Så blev pornografien lovlig, og pludselig var det så som så med ligheden. For det var stadig mændene der havde bukserne på - og kvinderne der skulle tage dem af - med fare for at blive stemplet som sexobjekter for tid og evighed. I dokumentarserien Sexobjekt møder vi de første danske kvinder, der optrådte nøgne i film eller blade - og som på forskellig måde stødte ind i frisindets grænser.

19:30  

Mysterierne om Danmarks dræbersygdomme (1:4)
Mysterierne om Danmarks dræbersygdomme (1:4) Asger Juhl og professor i epidemiologi, Lone Simonsen, dykker ned i influenza-pandemien som hærgede i 1889. For Lone har en mistanke om, at det slet ikke var influenza, som folk døde på stribe af, men derimod verdens allerførste coronapandemi. Men har hun ret? Og kan 1889-pandemien fortælle os noget om, hvordan Covid 19 kommer til at udvikle sig i fremtiden?

20:00  

Rick Steins vej til Mexico (4:7)
Rick Steins vej til Mexico (4:7) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Fra Baja-halvøen tager Rick til den by, der med tequila og chili con carne har placeret Mexico på verdenskortet. En by, der er så elsket af sine indbyggere, at de insisterer på at sige navnet to gange, Guadalajara Guadalajara! Han kan heller ikke dy sig for at besøge Casa Kimberley, der stadig serverer Elizabeth Taylors yndlingscoctail, en chokolademartini.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (3)
F for får V (3)

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (6:10)
Pax' jordiske eventyr III (6:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som ejendomsmægler i et ejendomsmæglerfirma. Hun får en ny ven, viser hus frem på en helt ny måde, brænder sig, bliver den mest populære mægler gennem tiden - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (5)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (5)

18:40  

Pyjamasheltene II (8)
Pyjamasheltene II (8)

18:50  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:15  

Zorro (18)
Zorro (18) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (18)
Svampebob Firkant VIII (18)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:37  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Josefine Høgh.

21:55  

Miraklet på Hudsonfloden
Miraklet på Hudsonfloden Den 15. januar 2009 redder piloten "Sully" Sullenberger 155 menneskeliv. Det gør han, da det nærmest mirakuløst lykkes ham at lande sit rutefly på Hudsonfloden midt i New York, efter begge flyets motorer sætter ud. Sullys snarrådige bedrift gør ham til en folkehelt, men samtidig bliver han genstand for en undersøgelse, der truer med at ødelægge hans karriere. Medvirkende: Tom Hanks, Aaron Eckhart, Laura Linney m.fl. Instruktion: Clint Eastwood.

23:25  

Mord uden grænser (8:8)
Mord uden grænser (8:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 Jo mere efterforskerne opdager om Loukauskis kyniske metoder med menneskehandel og tvangsarbejde, jo tydeligere bliver det, at hans organisation er både veltrimmet og uhyggelig effektiv. Men politiet finder samtidig en vej til at indsnævre Loukauskis muligheder for at skjule sig. Mens Alicia og Harald jagter Loukauskis, finder Jackie Loukauskis ex-kone Dahlia myrdet. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kathrine Windfeld. Foto: Lars Vestergaard. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDF i samarbejde med bl.a. DR.

DR2

21:00  

Kunstnerkolonien i Skagen (1:6)
Kunstnerkolonien i Skagen (1:6) Men hvad sker der når vi stiller seks af vores store danske billedkunstnere den udfordring at tage til Skagen sammen i to uger for at lave deres egne skagensværker? Cathrine Raben Davidsen, John Kørner og Erik A. Frandsen er blandt de 6 kunstnere der hver især skal skabe deres helt eget Skagensværk. Undervejs skal kunstnerne også blive enige om hvordan de til sidst vil udstille værkerne.

21:30  

Der er et yndigt land - Skagens lys
Der er et yndigt land - Skagens lys Når du lukker øjnene, hvad er det så for et Danmark, du ser? Er det brede bøge, grønne lunde og sejlernes tusindtal? Sådan malede guldaldermalerne Danmark - overdådigt, smukt, og struttende af stolthed og fædrelandsfølelse. Men hvor finder man egentlig de landskaber, som 1800-tallets malere kaldte det ægte danske? I fire programmer går dramatikeren Line Knutzon og kulturjournalisten Chris Pedersen vores kendte og elskede landskabsmalerier i sømmene. For findes maleriernes Danmark i virkeligheden - eller viser de snarere det Danmark, vi stadig drømmer om? I dette program tager Chris Pedersen og Line Knutzon til Danmarks nordligste punkt for at undersøge, hvordan P.S. Krøyers berømte maleri "Sommerdag ved Skagens Sønderstrand" har formet vores forestilling om Skagen som et autentisk ferieparadis. Sendt første gang 06.11.2018

22:00  

ArtyFarty
ArtyFarty ArtyFarty er DR2´s svar på den selvkloge kulturfætter, som du ikke anede eksisterede, men som viser sig at være både fascinerende, sjov og grænsende til manisk nørdet i sin tilgang til kunst, teater, litteratur osv. Hvert program går i dybden med et kendt kulturemne eller- fænomen og fremturer med overraskende vinkler og gestik.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Hornsleth er død (4:4) - Det frygtløse menneske
Hornsleth er død (4:4) - Det frygtløse menneske Inspireret af møderne med kunstnerne beslutter Hornsleth at sætte alle jetonerne på sort. Han vil lave et værk, hvor han skruer ned for Hornsleth og op for Kristian. Spørgsmålet er bare om han kan holde Hornsleth monstret tilbage?

23:35  

Martin Margiela in his Own Words
Martin Margiela in his Own Words Han er en af de største myter i modehistorien. Den belgiske designer Martin Margiela brød igennem i 1990'erne og vendte op og ned på modeverdenen. Gennem hele sin karriere har han forsøgt at forblive anonym. Men nu står den mystiske designer, for første gang, frem og lukker os ind i sin inspirerende og kreative hjerne - og fortæller om tankerne bag sine idéer, spektakulære designs og opsigtsvækkende modeshows.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:20  

Øen og gåden (2:2)
Øen og gåden (2:2) På den lille islandske ø Flatø er den unge forsker Jóhanna under stærkt pres. Hendes ekskæreste, politimanden Brynjar, truer med at hænge hende op på et mord, og lokalsamfundet har vendt sig mod hende. Hvordan kan Jóhanna bevise sin uskyld? Og kan hun løse den 600 år gamle gåde, der tilsyneladende ligger til grund for mordet?

02:05  

Rebecka Martinsson: Renhyrden
Rebecka Martinsson: Renhyrden Politistationen i den nordsvenske by Kiruna modtager et usædvanligt alarmopkald. En firhjulstrækker har slæbt en ren til døde efter sig og smidt den uden for Jon Åppas' gård. Anklageren Rebecka Martinsson påtager sig at finde ud af, hvem der står bag. Men det er en følsom sag, for samerne stoler ikke på det juridiske system.

03:40  

Kystvagten (40:68)
Kystvagten (40:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

DR2

01:05  

Når vandet kommer
Når vandet kommer Dansk dokumentar fra 2017 Når storme og ekstreme vejrlig rammer Danmark er vi som regel velforberedte. Historien har lært os danskere, at rettidig omhu er vigtig, når elementerne spiller med musklerne...... ikke mindst i en tid hvor metrologerne varsler endnu mere ekstremt vejr. Vi er en lille nation men med en meget lang kystlinie på samlet 8.750 km og vores fremtid vil i høj grad handle om vand. Flere skybrud hvor vandet vælter ned. Flere storme, hvor havet buldrer mod Danmarks kyster og så et stigende grundvandsspejl - altså vand der langsomt stiger op under vore fødder. I disse år arbejdes og bygges der på højtryk for at sikre danskerne mod fremtidens problemer med vand. Og det resulterer bestemt ikke blot i golde sikringsanlæg mod vand, men mange steder også i nye smukke byrum til borgerne. Sendt første gang 17.07.2017

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, ROEDBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0814021020