Rødby
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: mandag d. 22. januar 2024

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: mandag d. 22. januar 2024

DR1

05:40  

Lykkeland II (1:8)
Lykkeland II (1:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022. Alarmen går på olieboreplatformen Bravo, og Rein befinder sig pludselig i centrum af begivenhederne. Anna får nej til sin jobansøgning og er ked af det. Torill lancerer en ukristelig plan. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

06:25  

Vinterdrømmen (4:6)
Vinterdrømmen (4:6) Norsk reportageserie fra 2017 (Org. titel: Vinterdrømmen) Jens har i mange år haft en drøm, nu vil han realisere den. Han har sagt sit job som økonom op for i stedet at se om han kan klare sig igennem den hårde vinter i Sylan, et stort fjeldlandskab nordøst for Oslo, helt uden for civilisationen. I tre måneder har Jens klaret sig gennem storme, mør-ke og ensomhed, og nu kommer han til det sværeste område, Sylan har at byde på.

06:55  

OBS
OBS

06:55  

OBS
OBS OBS Denne gang om hvorfor fuldkorn er sundt. Hør om Det nationale demenssymbol og tag testen hos Diabetesforeningen.

07:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

07:15  

I hus til halsen XII (4:9)
I hus til halsen XII (4:9) I syv år har Dorit og Svend haft deres hus til salg. Nipsetingene står støvfri, og der er udsigt til vandet, men lige lidt hjælper det. Nu kommer deres seks børn og bunker af børnebørn dem til undsætning. Designer Kalle Thesbjerg laver en kæmpe forvandling, tømrer Dennis Lindequist bygger et værelse, og ejendomsmægler Line Franck ser, hvad muslingebyen tilbyder.

08:15  

Oman - Arabiens naturperle (2:2)
Oman - Arabiens naturperle (2:2) Tysk naturserie fra 2022. (Wild Oman: World of Arabia) Hemmeligheden bag Omans store mangfoldighed skyldes vind. Den årlige monsun Khareef bringer regn til den sydlige kystlinje. De tørre flodsenge, udhugget i bjergene, fyldes med vand og landskabet bliver frodigt og sikrer overlevelsen af nogle af Jordens mest sjældne dyr som karakaler, gribbe og kamæleoner.

08:15  

Vores farvestrålende jord
Vores farvestrålende jord Østrigsk naturprogram fra 2020. (What a Colourful World) Set fra rummet ligner Jorden en grøn og blå kugle. Men når man kommer tættere på, afsløres et væld af nuancer og kulørte væsner - fra farveskiftende kamæleoner til lyserøde flamingoer, regnbuefarvede bjerge til betagende polarlys. Tag med på en fascinerende rejse, og oplev, hvad der gør vores klode til et kalejdoskop af farve.

DR2

05:40  

Branden i spøgelsestoget (3:3) Korruption og cover-ups
Branden i spøgelsestoget (3:3) Korruption og cover-ups Australsk dokumentarserie fra 2021. (Exposed: The Ghost Train Fire) Det stinker af korruption og cover-ups. Interviews med insidere afslører den sande historie om branden i Luna Park. Den var ikke en elektrisk fejl, som politiet altid har hævdet. Magthavernes løgne afsløres. Og gerningsmændene bliver endelig afsløret.

07:00  

Historiens vildeste røverier (2:8) Nixons kampagnemillioner
Historiens vildeste røverier (2:8) Nixons kampagnemillioner Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (History's Greatest Heists) Laguna Niguel, Californien, 1972. Over 30 millioner dollars er gemt af vejen i en forstadsbank. Angiveligt er det "uofficielle" midler til præsident Nixons genvalgskampagne. Mafiaen i Cleveland hyrer Dinsio-banden til at udføre et nøje planlagt kup, der involverer en lydløs alarm og solidt sprængstof. Et af bandens medlemmer og FBI's efterforskningsleder i sagen fortæller om det dristige kup.

07:40  

På skuldrene af Bohr (1:6)
På skuldrene af Bohr (1:6) Nogle mener at tid slet ikke eksisterer. Vi oplever den kun, fordi vi som mennesker ikke kan se de allermindste ting i universet, men kan det virkelig passe? Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

05:00  

Rosa fra Rouladegade II (8)
Rosa fra Rouladegade II (8) Carolines mormor bor midt inde i København og kan godt lide at gå på café og drikke te sammen med sine veninder. Og med Caroline. Nu vil Caroline gerne forkæle sin mormor lidt til gengæld. Men hvordan skal den perfekte overraskelseskage til mormor smage? Kan man lave en kage, der ligner en tekande? Og hvordan sniger man sig ind i mormors lejlighed uden at blive opdaget, så man kan udspionere i fred og ro? Det finder vi ud af, når Caroline tager med Rosa på hemmelig kagemission.

05:32  

Hunden Ib - kan ikke holde det ud
Hunden Ib - kan ikke holde det ud

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Bamselægen - Ondt i skulderen og influenza (2)
Bamselægen - Ondt i skulderen og influenza (2) Aksel har ringet efter Bamselancen, fordi hans bamse Dino har rigtig ondt i armen. Sammen med Sandra finder han ud af, at Dinos skulder er gået af led, og med en særlig teknik bliver den hevet på plads. Bagefter hjælper Aksel med at gå stuegang hos en bamse, der er indlagt med influenza, og for at der ikke skal spredes smitte til andre bamser, ligger den i isolation.

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Motor Mille på cirkustur (5)
Motor Mille på cirkustur (5) Motor Mille vil så gerne optræde i et cirkus med sin motorcykel, men i Cirkus Arli bliver hun i stedet til klovnen Miletto og finder ud af, at det faktisk er ret svært at spytte med vand.

06:45  

Sarah og And (16)
Sarah og And (16)

06:50  

Hey Duggee (39)
Hey Duggee (39)

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Oda Omvendt II (4)
Oda Omvendt II (4) Balder har lavet sin egen zapper, så han kan sætte fart i børnene. I børnehaven går Anissa på line og leger cirkus, men Balder vil ikke have det - det står ikke i dagsprogrammet! Anissas mor er for langsom, og derfor hurtig-zapper Balder hende. Nu ryger tempoet i vejret, så hun kan nå det hele på den halve tid. Anissa vil gerne bare lege cirkus og med Oda Omvendts hjælp, får Anissas mor et skud børnetidsmagi, så de sammen kan lege cirkus i ro og mag. Men Oda bliver sur på Balder, over at han har rodet i hendes ting og bygget sin egen hurtig-zapper.

07:43  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

07:50  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (2)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (2) I fængslet er skurkene flygtet, og i bunkeren afslører Hella sin store plan. Kan Jose og Bjørn overbevise Kristian om, at Hella er mystisk?

08:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

08:30  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:10  

Husdrømme VII (5:10)
Husdrømme VII (5:10) Svensk livsstilsprogram fra 2020. (Husdrömmar) Frida og Jonas sidder i varmen i Thailand og køber en villa i Sverige. Da de kommer hjem og ser huset for første gang en mørk vintermorgen, venter der dem en kedelig overraskelse. Huset er i en værre forfatning, end de anede. De er nødt til at renovere alt og bestemmer sig for at føre huset tilbage til 30'er-stilen. Men arkitekt Gert Wingårdh synes, at de skal vælge en mere moderne stil.

09:15  

Husdrømme VII (6:10)
Husdrømme VII (6:10) Svensk livsstilsprogram fra 2020. (Husdrömmar) I fashionable Hovås uden for Göteborg vil Henrik og Lina bygge deres elegante drømmehus blandt trætoppene, svævende ud over en stejl grund. Henrik er arkitekt og har tidligere haft Gert Wingårdh som chef - men hvad synes den gamle chef egentlig om Henriks byggeri?

10:10  

Fiskesnak (2:8)
Fiskesnak (2:8) Svensk livsstilsserie fra 2022. (Fiskesnack) Lystfiskeren Lasse Sjöblom fremstiller sin egen madding. Her fortæller han om sin geddeagn.

10:20  

Fiskesnak (3:8)
Fiskesnak (3:8) Svensk livsstilsserie fra 2022. (Fiskesnack) Der findes mange forskellige metoder at fiske sandart på. Men her fokuserer lystfiskeren Jonas Asplund på jigfiskeri, en teknik, som alle kan bruge.

10:25  

Fiskesnak (4:8)
Fiskesnak (4:8) Svensk livsstilsserie fra 2022. (Fiskesnack) Mia Bagger deler sine bedste tips til at fange aborrer, når du ankommer til et nyt fiskevand.

10:30  

Fra bøllehund til bedsteven II (4:6)
Fra bøllehund til bedsteven II (4:6) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Fra bølle til bestevenn) Efter nogle intense og lærerige dage på camp skal hundeejerne til at træne hjemme på egen hånd. Det er ikke helt enkelt.

10:35  

Fra bøllehund til bedsteven II (5:6)
Fra bøllehund til bedsteven II (5:6) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Fra bølle til bestevenn) Det er sidste slutspurt for hundene og deres ejere, og der bliver trænet intenst - for snart skal de igen mødes på camp.

11:15  

Dyrlægerne i Yorkshire XIII (1:12)
Dyrlægerne i Yorkshire XIII (1:12) Britisk dokumentarserie fra 2021. (The Yorkshire Vet) Peters gamle chef, James Herriot, kunne lugte det med det samme. Men dyrlægen Peter skal lidt tættere på. Han er kørt ud til en gård, hvor en ko har et livstruende maveproblem. Ejerne siger, at koen lugter sødligt ud af munden. Julian har lige åbnet sin nye praksis i Wetherby, da hunden Violet får akut brug for et kejsersnit. Peter hjælper også Shona med at kastrere to shetlandsponyer og deler ud af lidt lokal North Yorkshire visdom.

11:15  

Dyrlægerne i Yorkshire XII (12:12)
Dyrlægerne i Yorkshire XII (12:12) Britisk dokumentarserie fra 2021. (The Yorkshire Vet) Peter kigger på et får, der har skåret sig på et stykke metal. Såret kan nok ordnes, men fåret er drægtigt med tvillinger. Og lammenes liv er i fare. Samtidig undersøger Matt skildpadden Tilly. Han tror, at hun måske har brug for en ekstremt sjælden og kompliceret operation for at fjerne tre æg. Julian tilser pigen Sadies chihuahua-hvalp Diego, der skal opereres i øjet. Sadie er meget knyttet til den, så det skal helst gå godt.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad
Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad En lille stær flyver ind i en kostald, for at finde mad. I stalden er der masser af mad, så pludselig er der tusindvis af stære inde i "Restaurant Kostald". Bagefter mødes de med endnu flere stære og danser solen sort i marsklandet, før de flyver mod varmere lande.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele
Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele Skarven er en ret stor og klodset fugl. Og hvis der er én ting, som skarven er berømt for at være god til, så er det at lave lort. Den laver faktisk så mange fugleklatter på træerne, at bladene ætser væk, så der slet ikke er noget grønt tilbage på træerne. Men hvorfor mon skarven gør det?

09:20  

Hemmelige dyr: Bidemærkerne (6)
Hemmelige dyr: Bidemærkerne (6) Liva på 9 år har fundet nogle meget mærkelige grene i en park ved sin skole. Noget med meget skarpe tænder har spist spidsen af grenene. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til Århus for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der spiser af buskene i parken.

09:30  

MikroMakkerne - Regnorm
MikroMakkerne - Regnorm MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på det mærkelig dyr regnormen. De bygger et regnormehotel for at undersøge, hvordan livet er under jorden!

09:40  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:40  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Velociraptor betyder "hurtig tyv", og den var virkelig virkelig hurtigt til at springe. Og Velociraptor havde en stor skarp klo. Kloen kunne foldes ud, som en foldekniv, når det var nødvendigt at bruge den.

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:03  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:03  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Vidundervovsen Vaffel (48)
Vidundervovsen Vaffel (48)

10:20  

Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2)
Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2) Hr. Skæg hører et brag fra receptionen. En meget uheldig dame fra Færøerne er ankommet. Hun ødelægger alt, hun kommer i nærheden af. Hr. Skæg prøver at hjælpe hende af med uheldet ved at finde på ting, der kan bringe held.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at honning er bræk fra bier? Tag med Lille Nørd på jagt efter honningbier, og se om Katrine kan lokke bierne frem ved smøre sig ind i syltetøjsmadder!

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

11:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være fisker. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "3", hvor de laver den lækre frugtdrik "smoothie". Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:15  

Bonderøven 2010 (11)
Bonderøven 2010 (11) Frank og sønnen Johan er alene hjemme på Kastaniegården - og det kommer ikke til at gå stille for sig. Grisene skal lukkes ud i deres nye indhegning, så der er lagt op til det helt store mudderbad. Frank støber fundament til sit nyeste påfund; en stakkefod til kornet. Den sidste høst skal i hus, og heldigvis får Frank hjælp af sine venner. www.dr.dk/bonderoeven

12:45  

Nak & Æd - en elg i Sverige
Nak & Æd - en elg i Sverige Det er en mørk og kold december. De to venner er draget til Småland i Sverige for at få ram på verdens største hjort - elgen. De har tidligere prøvet elgjagt men uden held, så nu skal det være. Men det er ikke nogen tilfældighed, at elgen har en stor mule, for den lugter godt og den hører også godt. Så selv om de får hjælp af en hund med GPS i halsbåndet, gælder det om at være helt stille, når der skal pürches ind på elgen. For hvis ikke det lykkedes, står menuen på plantefars.

14:00  

Gintberg på kanten af generationskløften (3:6) - Middelfart
Gintberg på kanten af generationskløften (3:6) - Middelfart Jan Gintberg er nået til Middelfart på kanten af Lillebælt, hvor han bliver sendt uden for byrådsdøren af Danmarks yngste kommunalpolitiker Anna. Højdeskrækken sættes på prøve, når Gintberg bridgewalker i hælene på to unge guider hen over den gamle Lillebæltsbro. Og så lægger Jan vejen forbi verdenspremieren på et vaskeægte sæbekasseløb, hvor reglerne er usædvanligt knudrede.

14:30  

Hammerslag 2018 (12)
Hammerslag 2018 (12) I aften i Hammerslag skal hold Øst og Vest gætte priser på boliger i det eksklusive Trekantområde. Vi starter på Strandvejen i Bredballe ved Vejle med en villa, der har det vildeste vue over den naturskønne fjord. Bagefter står den på nybyg på Vejles havnepromenade, og så slutter vi af med en klassisk patriciervilla i Strib ved Middelfart med eksklusiv udsigt til begge Lillebæltsbroer. Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

12:00  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

12:15  

Sprinter Galore IV - Museum (9)
Sprinter Galore IV - Museum (9) Sprinter lander sit rumskib for at hjælpe to drenge, der gerne vil ae en fugl på museet. Men det må man ikke, siger museumsdamen, og pludselig har Sprinter skabt endnu større problemer for drengene...

12:30  

Sprinter Galore IV - Den øde ø (10)
Sprinter Galore IV - Den øde ø (10) Sprinter hjælper en pige hen til en legeplads med sin gps og tager videre til sin øde ø. Endelig nåede han frem! Men er det nu også så fedt at være helt alene, når det kommer til stykket?

12:45  

Luk op Luk i - LØGN
Luk op Luk i - LØGN Thomas kommer hjem efter en fed ferie til Thailand. Han fortæller Jakob om alle de ting, han har oplevet, og hvor dejligt det hele var. Jakob har ikke været nogen steder, og det synes han er lidt pinligt, så han begynder at lyve. Han begynder at digte en historie om, at han har været i Grønland. Jakobs historie starter godt, men efterhånden som løgnen vokser, så bliver den sværere og sværere at tro på.

13:05  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

13:05  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

13:05  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John får arbejde hos bageren, men dilleren vil hellere lege kagemand, og før John får set sig om, er der opfundet en helt ny rød- og hvidstribet John Dillermand kage.

13:05  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John har drukket al for mange slushice og skal virkelig tisse. Han skal tisse så meget, at han kan slukke en hel ildebrand med tis.

13:05  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

13:05  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

13:10  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

13:10  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

13:10  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John handler ind med oldemor, men det er ikke en god ide at slippe dilleren løs i supermarkedet. Varerne flyver vildt omkring, og pludselig er der vand overalt, og en haj er sluppet løs.

13:10  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) John køber en rumraket - men ved en fejl er det Oldemor og dilleren, der ryger afsted til månen. Imens må John svare på, hvor lang den diller egentlig er.

13:10  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

13:10  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

13:15  

Zorro (18)
Zorro (18) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

13:35  

Lucky Luke - Spøgelser og sækkepiber (19)
Lucky Luke - Spøgelser og sækkepiber (19) Spøgelser og sækkepiber. Tegnefilm.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10) Sprinter har fået en gave fra en beundrer. Gaven er en statue, men den er så grim, at han er sikker på, det snarere er en hadegave - måske fra en superskurk! Han går derfor i gang med at lave lige så deforme statuer af dem som hævn. Det kan skurkenes egoer slet ikke klare...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) Et enkelt æg er kommet totalt på afveje på vej til æggelederen. Sprinter og Leo opdager, at der er noget mærkeligt ved ægget - men det vil Basker ikke høre tale om! Det viser sig hurtigt, at ægget er en mere eksplosiv overraskelse... fra Bum?! Men hvordan overholder man byens regler og gør en forvirret Basker glad, uden at eksplodere det hele?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Leo savner musik fra jorden og foreslår, at de laver en musikkonkurrence på Bhilka. DiktaThor udnytter straks øjeblikket og foreslår, at den der vinder konkurrencen, vinder retten til Bakkeby! Nu må Sprinter og vennerne få et band op og køre. Det er bare svært, når ingen på Bhilka ejer nogen musikalske evner.

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11) Riwahl indser, at han aldrig kan blive en rigtig superhelt, så han beslutter sig for at blive en superskurk i stedet. Så da Cleopatra dukker op for at fange Sprinter, hægter han sig på hende. Men Riwahl er ikke skabt til at være skurk, og han viser sig hurtigt at blive ren dødvægt for mestertyven...

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9) DiktaThor har udviklet den ondeste plan hidtil: En maskine, der afspiller en rigtig ørehænger, som gør, at ingen kan koncentrere sig. Kun Senior, som er for gammel til at høre særlig meget, kan klare sig igennem sangen. Men hvordan får man Senior til at hjælpe, når han misforstår alting?

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7) Trillingerne har fået en ide - de vil være superhelte og overtage tjansen efter Sprinter. Men da de forsøger at tage sagen i egen hånd og fange Cleopatra, kommer de i endnu større problemer end dem, de prøvede at løse...

14:10  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10)

14:20  

Onkel Rejes fede sommerferie (8)
Onkel Rejes fede sommerferie (8) Onkel Reje er i fuld gang med forberedelserne til at blive far. Men inden han ved af det, er det nyheden om Moses Hansen Hansens dødsensfarlige Dødsdrome, der tager opmærksomheden. For Onkel Reje mener godt, at man kan køre på motorcykel, selvom man er gravid. Desværre for ham er de børnehadende naboer Didrik og Skidrik også dukket op ved Dødsdromen og de har planer om at udnytte situation til én gang for alle at tilintetgøre Onkel Reje.

14:35  

Motor Mille og uniformerne - Livredder (4)
Motor Mille og uniformerne - Livredder (4) Motor Mille fortæller om dengang hun fik lov til at komme med en livredder på arbejde, og hendes evner til at reagere hurtigt blev sat på prøve. Motor Mille får lov til at se hvordan en livredder hver dag hjælper andre mennesker på stranden, og holder øje med at ingen er i fare. Hun bliver trænet i at hjælpe til, hvis nogen skulle være ved at drukne, og det viser sig, at hun er ret god til det.

14:50  

Kika og Bob (20)
Kika og Bob (20) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:10  

Kender Du Typen? 2021 - Med madplan og Ridderkors
Kender Du Typen? 2021 - Med madplan og Ridderkors Hvem er det, der bor i en herskabelig lejlighed med eget springvand i gården? Og som lever fint med at have løse ledninger strittende ud fra væggen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en hovedperson, der er Ridder af Dannebrogordenen. Vært: Mads Steffensen

17:15  

Lykkeland II (2:8)
Lykkeland II (2:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022. Studio 37 åbner, men vil der også komme gæster? Arbejdet med at forhindre en oliekatastrofe fortsætter, og Norge holder vejret. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

17:15  

Lykkeland II (3:8)
Lykkeland II (3:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022. Det ukontrollerede olieudslip efterforskes. Marie skal døbes, men Marius er pludselig forsvundet. Annas løgn afsløres. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

DR2

17:30  

Verdens smukkeste togrejser - Finland
Verdens smukkeste togrejser - Finland Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Helsinki til Polarcirklen. Denne gang tager vi ud på en ekstraordinær togtur gennem Finland - Nordeuropas skjulte perle. En rejse, der går gennem de tætteste skove, forbi enorme tilfrosne søer - og kører hele året under selv de barskeste forhold. På vejen møder vi de mennesker, der bor og arbejder langs denne enestående jernbane.

TVR

15:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

15:15  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder donuts + Vovserne redder killingerne

16:45  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

17:00  

Sebastian på dybt vand (3)
Sebastian på dybt vand (3) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag flytter de vestafrikanske dværgkrokodiller ind på Den Blå Planet. De stærke dyr kræver styrke og forsigtighed fra dyrepasserne og en helt særlig timing i udsættelsen for at krokodillerne ikke slår hinanden ihjel.

17:20  

Ramasjang Mysteriet II (3)
Ramasjang Mysteriet II (3) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

17:50  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5)

17:55  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

DR1

18:00  

Skattejægerne 2015 (26)
Skattejægerne 2015 (26) Marskandiserne Rikke Fog og Frede Rasmussen giver gode tips på et foreningsloppemarked på Sydsjælland. Skrædderen Pauli Tvilling bliver noget presset over salget af hovedpynt på en tøjmessse i Malmø. Og vintagemøbelhandleren Jesper Bo Hansen tager på indkøbstur i Jylland. Men ikke alt går efter planen.

18:00  

Skattejægerne 2015 (25)
Skattejægerne 2015 (25) Rekvisitørerne Pia Rosholm og Jacob Dahl finder en vigtig Matador-effekt til Jernbanerestauranten. Veteranbilforhandleren Søren Sørensen forelsker sig i et meget specielt transportmiddel. Og marskandiseren Søren Falk går på skattejagt i et ubeboet hus.

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

Statsministeren Helle Thorning-Schmidt (1:2)
Statsministeren Helle Thorning-Schmidt (1:2) Dansk dokumentar fra 2023. Helle Thorning-Schmidt vokser op i Ishøj med troen på, at hun kan være med til at ændre samfundet omkring hende. Selvom hun er et ubeskrevet blad i dansk politik, stiller hun op til posten som formand for Socialdemokratiet i 2005. Hun har masser af ambitioner om at modernisere partiet, men kommer hurtigt til at mærke intern modstand. Og særligt pressen har travlt med at fremstille hende som utroværdig og inkompetent.

20:00  

Hammerslag 2022 - Første række til fjorden
Hammerslag 2022 - Første række til fjorden Havudsigt kan koste millioner. Men hvor meget skal man betale for et hus i første række til Limfjorden? Det skal eksperterne gætte, når Tina Müller inviterer dem indenfor i to boliger med fjorden i baghaven. Denne gang dyster Mira Lie Nielsen og Christian Torp mod Lena Schmüser og Jacob Carlsson. De besøger først en usædvanlig arkitekttegnet bolig med ridestald og indendørs pool. Dernæst skal de gætte prisen på et charmerende stråtækt hus med havestue og fjordkig, naturligvis.

20:30  

Det store adoptionstyveri: Davids jagt på sandheden
Det store adoptionstyveri: Davids jagt på sandheden David vokser op i Holeby på Lolland og har en lykkelig barndom. Men under et besøg i Indien hører han en foruroligende historie: Lederen af Davids børnehjem var kendt for at stjæle børn. Hvad er den rigtige historie om hans egen adoption? Han modtager en chokerende oplysning og kommer på sporet af noget, der ændrer hans tilværelse for altid - og samtidig giver mistanke om, at andre adoptioner har været ude af kontrol.

DR2

18:15  

Rick Stein og det forunderlige Frankrig (6:6)
Rick Stein og det forunderlige Frankrig (6:6) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Rick Stein's Secret France) Fra snegle til croissanter. Den britiske tv-kok Rick Stein kaster et sidste blik på franske lækkerier. Spis med, når han sætter tænderne i en lækker figentærte og forbløffes over det farverige udvalg i det franske konditori. Er fransk mad stadig blandt verdens bedste?

19:15  

Historiens vildeste røverier (3:8) Diamanterne i Antwerpen
Historiens vildeste røverier (3:8) Diamanterne i Antwerpen Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (History's Greatest Heists) Antwerpen, Belgien, 2003. Leonardo Notarbartolo udgiver sig for at være en italiensk diamanthandler og får adgang til World Diamond Centre. Han og kollegaerne har brugt mere end to år på planlægningen. Fem mænd bruger hårspray, specialværktøj og et kamera til at udspionere vagter. De slipper væk med mere end 100 millioner dollars i diamanter og juveler. Den dag i dag er det stadig et mysterium, hvor det meste af byttet befinder sig.

20:00  

Filmperler: Familien
Filmperler: Familien Amerikansk drama fra 2013. (August: Osage County) Alle familier har dårlige minder. Familien Weston har flere end de fleste, ikke mindst takket være den bidske matriark Violet. En krise bringer Violets tre døtre tilbage til barndomshjemmet sammen med deres mænd og børn. Snart falder alle tilbage i deres gamle roller. Spydighederne leveres i ærlighedens navn, og især Violet deler verbale klø ud til højre og venstre. Medvirkende: Meryl Streep, Julia Roberts, Chris Cooper, Ewan McGregor m.fl. Instruktion: John Wells.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da Cirkusdirektøren har fanget nogle syngende hunde fra Ny Guinea for at bruge dem som kor, presser Matt Jia til at gå over hendes grænser med hendes pianofon. Desværre får hun krampe og taber instrumentet, og Barney får samlet det op!

18:30  

Svampebob Firkant VIII (21)
Svampebob Firkant VIII (21) Sprutitis + Den sidste køretime er kommet

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn For at undgå for meget fysisk kontakt med monstre, tager børnene på fotosafari. Men tre nyfødte Glarbergastlinger vender helt op og ned på den plan.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

21:25  

Danske mord - Når Flokken Dræber
Danske mord - Når Flokken Dræber I september 2005 bliver et ungt, nygift par skudt ved højlys dag foran Slagelse Banegård. Det er kvindens bror, der skyder - men hurtigt står det klart for politiet, at der ikke er tale om en bror, der har dræbt sin søster af egen fri vilje. Tværtimod tyder alt på, at der er tale om et æresdrab, beordret af pigens egen far og udført ved hjælp af hele familien. I Danmark er man ikke vant til æresrelaterede forbrydelser, og politiet må tage nye metoder i brug for at opklare sagen - og få dømt alle involverede.

21:30  

Dronningen og statsministrene - i al fortrolighed
Dronningen og statsministrene - i al fortrolighed H.M. Dronning Margrethe 2. har regeret Danmark i 52 år i tæt samarbejde med ni forskellige statsministre. Fem af de statsministre fortæller i denne nyproducerede dokumentar om deres unikke og tætte samarbejde med dronningen, suppleret af rørende og unikt arkivmateriale fra alle 52 år og med de fire andre statsministre, der ikke lever længere. I helt nye optagelser løfter nuværende statsminister Mette Frederiksen samt tidl. statsministre Poul Nyrup Rasmussen, Anders Fogh Rasmussen, Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen sløret for det særlige ved deres tid med regenten, hvor både kriser og modgang, men også statsbesøg, udlandsrejser og kongehusfester i galla og glimmer har bragt dem sammen. De giver os indblik i fortrolige møder på tomandshånd, og hvordan de på forskellig vis har fundet takten i det helt særlige krydsfelt mellem monarkiet og det politiske.

22:30  

Blue Lights (3:6)
Blue Lights (3:6) Britisk politiserie fra 2023. Narkokuréren JP Junior bliver hårdt straffet af McIntyre-banden. Grace forsøger at bruge sine gamle færdigheder som socialarbejder til at skaffe beviser mod den brutale bande. Samtidig lægger gangsterbossen James McIntyre alvorligt pres på Angela Mackle. Mens Annie modtager en skræmmende besked.

23:30  

Gift ved første blik USA XVI (13:33)
Gift ved første blik USA XVI (13:33) Det er månedsdag for de nygifte par. Et par vælger at fejre det på vandet, mens et andet par beslutter at smadre ting. Får det kærligheden til at blomstre eller blegne?

DR2

22:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

22:40  

Paul Newman - Bag de blå øjne
Paul Newman - Bag de blå øjne Fransk dokumentar fra 2021. (Paul Newman, derrière les yeux bleus) Paul Newman var en af sin generations største skuespillere. Han er kendt for sine azurblå øjne og roller i bl.a. 'Hajen', 'Butch Cassidy and The Sundance Kid' og 'Det handler om penge', for hvilken han modtog en Oscar. Bag blikket gemmer sig en ambitiøs skuespiller og instruktør, der blev uddannet fra Actors Studio. Kom bagom den karismatiske filmstjerne, der også var filantrop og politisk aktivist, og som værnede om sit privatliv.

23:35  

Kunstnerkolonien i Italien (3:8) - Udstillingsrummet afsløres
Kunstnerkolonien i Italien (3:8) - Udstillingsrummet afsløres Kunstnerne skal se udstillingslokalet for første gang. Mette søger inspiration blandt byens turister, mens Kirsten leder efter en kloak for at finde det rette motiv til sit værk. Jo starter jobsøgning, og Luna må opgive kirken som atelier.

TVR
DR1

00:30  

Naboens hemmeligheder (1:6)
Naboens hemmeligheder (1:6) Britisk thrillerdramaserie fra 2023. (The Couple Next Door) Pete og hans gravide kæreste Evie flytter ind i et smukt nyt hus. Deres liv føles perfekt - indtil Evie ulykkeligvis aborterer. Evie søger trøst i en flaske rosé og i parrets nye, glamourøse naboer, Becka og Danny. Naboer, der vender og ned på Pete og Evies trygge tilværelse. Evie tiltrækkes af den sexede Danny. Og snart bliver hun og Pete filtret ind i et snørklet net af begær og svigt.

01:20  

Naboens hemmeligheder (2:6)
Naboens hemmeligheder (2:6) Britisk thrillerdramaserie fra 2023. (The Couple Next Door) Pete og Evie og Becka og Danny tager en tur til kysten sammen. Evie finder ud af, at Becka og Danny har et åbent forhold. Nu kan hun ikke lade være med at lege med tanken. Hvad nu hvis hun indledte en affære med Danny? Senere drages Danny længere og længere ind i ulovligheder. Og snart tager et "rutinejob" en gruopvækkende drejning.

01:35  

Kriminalinspektør Banks: Det som vil overleve
Kriminalinspektør Banks: Det som vil overleve Engelsk krimi fra 2015. (DCI Banks: What Will Survive) En ung kvinde fra Estland findes myrdet. Omtrent samtidig forsvinder hendes søster, der er narkoman. Det bliver en sag for kriminalinspektør Alan Banks, der samtidig får vendt og ned på sit liv af en personlig tragedie. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Annie Cabbot: Andrea Lowe. Helen Morton: Caroline Catz.

01:35  

Kriminalinspektør Banks: Uskyldige grave
Kriminalinspektør Banks: Uskyldige grave Engelsk krimi fra 2012. (DCI Banks: Innocent Graves) En 16-årig pige findes myrdet. Alle spor synes at føre til hendes dramalærer, og Banks og hans hold er sikre på, at de har en vandtæt sag. Men sagen kommer ikke til at forløbe helt så glat, som Alan Banks håber. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Helen Morton: Caroline Catz. Winsome Jackman: Lorraine Burroughs. Instruktion: Mat King.

02:10  

Kriminalinspektør Banks: Tracy
Kriminalinspektør Banks: Tracy Engelsk krimi fra 2014. (DCI Banks: Bad Boy) Alan Banks' nabo finder en pistol på sin teenagedatters værelse. Fundet starter en dramatisk kæde af begivenheder, som truer med at ødelægge Banks' efterforskningsteam - og som bringer hans egen datters liv i fare. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Annie Cabbot: Andrea Lowe. Helen Morton: Caroline Catz. Instruktion: Stephen Woolfenden.

03:05  

Dyrlægerne i Yorkshire XII (10:12)
Dyrlægerne i Yorkshire XII (10:12) Britisk dokumentarserie fra 2021. (The Yorkshire Vet) Julian tilser alpakaen Mako, der har fået en knude i hovedet - på størrelse med en halv fodbold! Og Mako larmer mere end et stadion med fodboldfans. Peter undersøger æslet Mable, der har fået en mystisk sygdom. Den 5-årige hest Dora hoster, fråder og har haft et grimt kvælningsanfald. Ejeren Kate er glad for at se dyrlægen Matt, men Dora er ikke så begejstret. Og Julian opererer terrieren Bracken, der har et alvorlig øjenproblem.

03:40  

Dyrlægerne i Yorkshire XII (9:12)
Dyrlægerne i Yorkshire XII (9:12) Britisk dokumentarserie fra 2021. (The Yorkshire Vet) Trods 40 års erfaring, føler Peter sig som den nye dreng i klassen, da han har første dag i den nye dyrelægepraksis. Men da en landmand ankommer med et får, der har problemer med at læmme, tager Peter sig kyndigt af situationen. En stor Berner Sennen-hundehvalp har slugt et viskestykke, så den skal opereres. Og Matt og Rohin besøger et eksotisk krybdyrhus, hvor skægagamen Sabrina har tabt sig en del.

DR2

00:05  

Krystaljagt - Sten for milliarder
Krystaljagt - Sten for milliarder Velkommen til en forunderlig verden af krystaller. Influencer og iværksætter Ditte Julie Jensen har længe været draget af de smukke sten, og skal nu på jagt efter en særlig krystal i de rumænske bjerge. Smykkedesigneren Mads Kornerup er også på krystaljagt. Han er rejst til USA's største krystalmarked i byen Tucson. Her jagter han en unik krystal til sin samling og oplever, hvordan der handles krystaller for millioner af kroner.

00:05  

Nanna Ditzel - Den legesyge designer
Nanna Ditzel - Den legesyge designer Nanna Ditzel udfordrede dansk design med vilde former, klare farver og møbler uden ben. Hun blev én af Danmarks mest anerkendte designere med organiske møbler og smykker. I år ville hun være fyldt 100 år.

00:50  

Vores uendelige univers (3:5)
Vores uendelige univers (3:5) BBC-dokumentarserie fra 2022. (The Universe) Mælkevejen. Vores hjem. En ø af lys, der fortæller en dramatisk og dynamiske historie. Vi er først lige begyndt at forstå Mælkevejens plads i et univers med billioner af andre galakser - og nu kan vi se dens fremtid og uundgåelige endeligt. Hvordan kom vi hertil? Og hvad er vores plads i universet?

01:45  

Djævelens advokat - manden, der narrede verden (2:3)
Djævelens advokat - manden, der narrede verden (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2022. (Devil's Advocate: The Mostly True Story of Giovanni Di Stefano) I 2006 går britisk politi i gang med at efterforske Giovanni Di Stefano. Jerry Walters fra bedrageriafdelingen opdager, at Di Stefanos fortid indeholder en stribe globale lovovertrædelser, der går tilbage til 1970'erne. Da politiet endeligt har samlet beviser nok til at anholde Di Stefano, opdager de et lille problem. Ingen ved, hvor i verden han egentlig befinder sig...

02:30  

Superskurken Tekashi 6ix9ine (2:3)
Superskurken Tekashi 6ix9ine (2:3) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine) Efter 6ix9ines hitsingle 'Gummo' følger penge, succes og berømmelse. Men kun i begyndelsen. For at få yderligere opmærksomhed troller han sine hatere på de sociale medier og støder hiphop-miljøet fra sig. Og hans ekstreme adfærd på internettet tiltrækker sig også politiets opmærksomhed.

03:30  

Rejsen til Slagmarken: Verdun
Rejsen til Slagmarken: Verdun I 2016 var det 100 år siden, at to af de største og drabeligste slag blev udkæmpet i 1. verdenskrig. Danmark deltog ikke i krigen, men på trods af det døde der alligevel mange tusinde danske soldater i kamp på begge sider af fronten. I to programmer rejser de to historikere Kåre Johannesen og Cecilie Nielsen i de danske soldaters fodspor og fortæller historien om slagene. I første program går turen til Verdun, det første af de to grufulde og voldsomme slag, der begge var fuldstændig afgørende for hvordan 1. verdenskrig endte...

03:40  

Alt forladt - Scala-bygningen
Alt forladt - Scala-bygningen Den "gamle" Scala-bygning er nu revet ned, men før den blev det, nåede de to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff at udforske stedet og dokumentere det for eftertiden. Det bliver også en chance for at genopleve deres ungdom. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 04.02.13

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, ROEDBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0118173527